Avatar

Eigen recept van... Maria van Spijk

Koude schotel

Anders, Buffet, 8 personen, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 02 feb. 2006, 14:43 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 kg aardappels
  • 1 blikje macedoine des legumes )Bonduelle'
  • 1 potje bouillon met vlees
  • 2 plakken cornedbeef van 0,5 cm dik
  • 0,5 gesnipperd uitje
  • 1 tl mosterd
  • 2 el tomatenketchup
  • 3 el fritessaus
  • 1 snufje peper, paprikapoeder, kerrie

Materialen

  • pan, grote schaal

Bereiden

Aardappels koken en laten afkoelen. Als de aardappels afgekoeld zijn, deze stampen en het blikje gemengde groenten, afgegoten, het fijngesneden vlees van de bouillon, de in blokjes gesneden cornedbeef, het fijngesnipperd uitje, de mosterd, de tomatenketchup en de peper, paprikapoeder en kerriepoeder, alles naar smaak, toevoegen. Daarna een gedeelte van de bouillon en de fritessaus erbij doen, zodat het een smeuige massa , niet te droog, ontstaat.

Een nachtje laten intrekken en de volgende dag op een schaal doen en naar eigen inzicht de koude schotel opmaken.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.