Avatar

Eigen recept van... Leen de Vries

Kabeljauw, gegrild met zalm

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 25 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 01 feb. 2006, 00:41 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 g kabeljauwfilet
  • zout en versgemalen peper
  • 1 eetl olijfolie
  • 200 g reepjes zalm
  • 1 augurk in blokjes
  • 2 eetl dille

Bereiden

Droog de kabeljauw met keukenpapier.

Snij de stukken een beetje schuin middendoor en strijk er wat olijfolie op en wat peper en zout.

Verwarm de grill voor.

Leg de vis in een ovenvast schaaltje en grill de vis ongeveer 7 minuten tot ze mooi lichtbruin en gaar is.

Schep vervolgens de augurkblokjes, zalmreepjes, de dille en wat peper door elkaar.

Verdeel dit mengsel over 4 borden en leg hierop de warme gegrillde vis.

Eet er gekookte worteltjes en gebakken aardappeltjes bij.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.