Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Aardappelclafoutis met broccoli en saucijs

Hartige taarten, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 45 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 29 jan. 2006, 23:05 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200g broccoli, in roosjes
  • 4 eieren
  • 100g geraspte kaas
  • 1/2 pak Maggi aardappelpuree voor ovenschotel (1 zakje)
  • 200ml créme fraïche
  • 250ml melk
  • 3 eetl. olijfolie
  • 250g saucijsjes, in stukken

Bereiden

Verwarm de oven voor op 175C. Kook de broccoli in ruim water met zout in 3-4 minuten beetgaar. Laat de roosjes in een zeef uitlekken. Klop de eieren los met de kaas en klop achtereenvolgens aardappelpureepoeder, cremé fraïche, melk en olijfolie erdoor. Schenk dit mengsel in een ingevette quichevorm van 26 cm. Leg de broccoliroosjes en stukken saucijs erin. Bak de clafoutis in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar. Lekker met een frisse groene salade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.