Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Croissants met rauwe ham en aardbeien

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 29 jan. 2006, 21:11 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 bake-off croissants
  • 1/2 bakje zuivelspread (Philadelphia)
  • 50g veldsla
  • 6 plakjes rauwe ham
  • 12 aardbeien
  • versgemalen zwarte peper

Bereiden

Bak de croissants in een hete oven goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de croissants afkoelen tot lauwwarm en snijd ze open. Bestrijk de snijvlakken met zuivelspread en verdeel de veldsla over de onderkanten. Halveer de plakjes ham in de lengte en drapeer de plakjes op de croissants. Was de aardbeien, dep ze droog en halveer ze. Leg de aardbeien op de ham en maal er wat peper over. Leg de bovenkanten van de croissants erop.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.