Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Kruidenroerei met gerookte zalm

Anders, Lunch, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 29 jan. 2006, 21:02 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100g gerookte zalmfilet
  • 6 eieren
  • 5 eetl. slagroom
  • 1 eetl. boter
  • 2 eetl. bieslook (fijngeknipt)
  • 2 eetl. verse basilicum, in reepjes

Bereiden

Snijd een plak zalm in 4 repen en rol deze op tot roosjes. Snijd de rest van de zalm in stukjes. Klop in een kom de eieren los met slagroom, zout en peper. Smelt de boter in een gewone, niet te grote pan met een dikke bodem. Schenk het eimengsel erin en laat het al roerend op matig vuur stollen. Neem de pan van het vuur als het ei bijna gestold is, maar nog wel glanst. Schep de stukjes zalm en de kruiden erdoor. Schep het roerei op vier borden en garneer met een zalmroosje. Serveer met vers geroosterd witbrood.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.