Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Italiaanse saucijzenbroodjes

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd 25 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 29 jan. 2006, 00:02 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 zakje mix voor macaroni
  • 1 grote ui
  • 3 plakken wit brood
  • 0,5 dl. melk
  • 500gr gemengd gehakt
  • 3 eetl. melk

Bereiden

Wel het zakje mix 10 minuten met de voorgeschreven hoeveelheid heet water.

Snipper de ui en voeg dat toe aan het mengsel.

Breng het aan de kook en laat het 10 min. sudderen totdat bijna alle water is verdampt (let op aanbranden).

Af laten koelen. Week het ontkorste brood in de melk (alle melk moet opgenomen worden) en wrijf het fijn.

Voeg het gehakt toe en het macaronimix-mengsel.

Verwarm de oven voor op 225C (hetelucht 200C). Laat het bladerdeeg iets ontdooien.

Verdeel het gehakt in 10 stukken. Maak er rolletjes van die even lang zijn als het bladerdeeg en leg ze op de bladerdeegplakken.

Vouw het bladerdeeg plat dicht. Insmeren met wat melk en op een ingevette bakplaat leggen.

Bak de broodjes 25 minuten.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.