Avatar

Eigen recept van... - Jamie Olivier-

Goed gevulde wraps

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:54 | 91 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 zakken grofgesneden wokgroente à 400 g

Materialen

  • Oven; bakplaat; bakpapier; wok; spatel; knoflookpers; lepel; satestokjes

Bereiden

2 zakken grofgesneden wokgroente à 400 g 2 eetlepels olijfolie 1 teen knoflook, geperst 125 g hamblokjes 1 zakje Goudse kaasblokjes, jong, gehalveerd 1 pak Sugo pastasaus basilicum (AH) 1 pak wraps zout peper

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bekleed de bakplaat met bakpapier.

Roerbak in een wok de wokgroenten in de olie beetgaar in circa 5 minuten, voeg de knoflook toe.

Meng de groenten met de ham, kaas en pastasaus en wat zout en peper naar smaak.

Verdeel het groente-ham-kaasmengsel over het midden van de tortilla's en vouw ze dicht.

Leg ze met de naad naar boven op het bakpapier op de bakplaat en steek er een satéstokje door.

Bak de tortilla's in 15 minuten goudbruin en knapperig.

Bronvermelding

AH receptkaarten,

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.