Avatar

Eigen recept van... Nelly Swertz

Aardappelsoep met truffelolie (Potage de pommes de terre à l'huile de truffe) Heel verfijnd - van Stefan

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Frans

Laatst aangepast: 29 nov. 2017, 15:46 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1-2 uien (in kleine stukjen snijden)
  • 150 gr. knolselderij (in kleine stukjen snijden)
  • 50 gr. boter
  • 4-5 aardappelen
  • 3 dl. groentenbouillon
  • 2 dl. room
  • zout
  • peper
  • truffelolie

Bereiden

Smelt de boter in een pan. Voeg de knolselderij en uien toe en laat even smoren. Voeg de bouillon, aardappelen en room toe en breng het geheel aan de kook. Koken tot aardappelen en knolselderij zacht zijn. Blender het geheel en 'parfumeer' met enkele druppels truffelolie. Voeg peper en zout naar smaak toe. Dien op met een beetje room.

Bronvermelding

Stefan Bausch - Mas Rodieres

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.