Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Gepofte aardappel

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 08 feb. 2006, 11:43 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 grote lichtbloemige aardappelen ca. 250g.
  • 2 bekertjes créme fraîche (á 125 ml).
  • 1 eetl. mosterd
  • 2 teentjes knoflook
  • zout
  • peper

Materialen

  • Aluminiumfolie

Bereiden

Borstel de aardappelen schoon onder stromend water. Prik de aardappelen in met een vork en pof de aardappelen in de magnetron ca. 10 min. op vol vermogen. Pak ze in met folie en laat ze ca. 5 min. nagaren. Meng de créme fraîche met de mosterd. Pel de knoflook en pers het erboven uit. Breng op smaak met zout en peper. Vouw het aluminiumfolie open. Snijd de aardappelen in de lengte open en verdeel het sausje over de aardappelen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.