Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Valentijn Hartverovende Hartige Hartjes

Gebak, Hapje, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:47 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • champignons

Bereiden

75 gr. champignons (gesneden)

40 gr. bladspinazie (diepvries)

5 zongedroogde tomaatjes (in stukjes gesneden)

70 gr. mozzarella (in stukjes gesneden)

6 gr. bloem (1 afgestreken eetlepel)

1 ei

15 gr. pesto (1 eetlepel)

peper en zout

een beetje geraspte kaas

6 plakjes deeg voor hartige taart

2 hartvormige bakvormpjes

Bereidingswijze:

Beboter de vormpjes. Bak de champignons en laat ze afkoelen. Meng het ei met de bloem. Voeg de spinazie, de pesto, de tomatenstukjes en de stukjes mozzarella toe. Meng alles door elkaar. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Beleg de vormpjes met het deeg. Vul de belegde vormpjes met de massa. Bestrooi met wat geraspte kaas. Bak de vormpjes in een voorverwarmde oven van ± 180°C in ongeveer 20 minuten. Haal de hartige taartjes uit de vormpjes. De taartjes kunnen warm of koud gegeten worden.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.