Avatar

Eigen recept van... Karin Koning

Vis met pasta, spinazie en beurre blanc saus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 20 jan. 2008, 10:42 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilets
  • 1/2 pak diepvries sinazie a la creme
  • koksroom
  • 1 teentje knoflook
  • 16 zongedroogde tomaatjes
  • 2 pakken verse pasta
  • peper en zout
  • 1/2 fles droge witte wijn
  • 1 pot visfond ( rund )
  • 1 perssinaasappel
  • 1 grapefruit
  • 1 laurierblaadje
  • 80 gr koude boter

Bereiden

De Beurre Blanc saus :

Wijn voor de helft inkoken met peper, zout en laurier.

Fond toevoegen en ook voor de helft inkoken.

Koksroom toevoegen en sinaasappel en grapefruit uitpersen en ook toevoegen.

Na inkoken saus op laag vuur, koude klontjes boter een voor een toevoegen met garde.

Saus gaat nu binden eventueel sausbinder gebruiken.

Pasta koken volgens recept, spinazie verwarmen en kabeljauw door de bloem wentelen en bakken.

Knoflook door de spinazie roeren samen met de in reepjes gesneden gedroogde tomaatjes.

Spinazie door de pasta roeren in een schaal doen, beurre blanc saus erover en daar de kabeljauw over leggen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.