Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Bladerdeeg met ham en ei

Anders, Lunch, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 08 feb. 2006, 11:43 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 plakjes diepvries bladerdeeg
  • 4 plakken Gandaham
  • 4 kleine eieren
  • tuinkers
  • peper
  • bakpapier

Bereiden

Verwarm de oven voor op 220C (hetelucht 200C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Steek uit 4 plakjes diepvries bladerdeeg 4 rondjes met een doorsnede van ca. 7 cm. Leg 4 plakken Gandaham op de bakplaat met daarop het uitgesneden bladerdeeg en leg de rondjes ernaast. Bak het deeg midden in de oven ca. 10 min. Breek boven ieder uitgesneden plakje bladerdeeg 1 klein ei en bak de eieren in de oven nog ca. 10 minuten. Knip wat tuinkers (1 bakje) los. Haal het deeg met de eieren uit de oven, bestrooi met versgemalen peper en verdeel er de tuinkers over. Serveer het bladerdeeg met de ham en de eieren. Leg de deegrondjes ernaast.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.