Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Kabeljauw uit de oven

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 18 jan. 2006, 23:00 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • olie om in te vetten
  • 400g kabeljauwfilet (diepvries), ontdooid
  • 2 eetl. mosterd
  • peper
  • 8 plakjes Zeeuws spek

Bereiden

Bestrijk een ovenschaal met olie en leg de drooggedepte kabeljauwfilet erin.

Bestrijk de vis met mosterd en bestrooi met peper naar smaak.

Leg de plakjes Zeeuws spek erop en druk ze vast. Laat de vis in een voorverwarmde oven (200C) in ca. 15 min. gaar worden. Lekker met aardappelpuree en gekookte worteltjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.