Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Bladerdeegpakketje met zalm

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 18 jan. 2006, 22:51 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 125g gerookte zalm, in reepjes
  • 1 bakje Hüttenkäse á 200g
  • peper
  • zout
  • 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
  • 1 ei

Bereiden

Boen de limoen schoon onder stromend water, rasp de groene schil dun af en pers de helft van de vrucht uit.

Roer de Hüttenkäse met de zalm, de limoenrasp, het sap en peper en zout naar smaak door elkaar.

Rol de plakjes bladerdeeg iets uit en verdeel het zalmmengsel erover. Bestrijk de randen met losgeklopt ei en vouw het bladerdeeg schuin over de vulling heen. Bestrijk de bovenkant van de bladerdeegdriehoeken met ei en bestrooi met grof gemalen peper.

Bak de pakketjes in een voorverwarmde oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Lekker met een salade van rode bieten, aardappel en appel.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.