Avatar

Eigen recept van... Kim Lijffijt

Tagliatelle met spinazie en roomkaas

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 18 jan. 2006, 15:22 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram diepvries spinazie
  • 75 gram roomkaas met kruiden
  • 200 gram tagliatelle
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 2 el olijfolie
  • basilicum, oregano, peper en zout

Materialen

  • 2 pannen

Bereiden

snijd de knoflook en de ui in kleine snippers.

kook ondertussen in een andere pan water voor de tagliatelle.

verhit de olijfolie in de pan en fruit hier de knoflook en ui in.

voeg spinazie toe, zet het vuur lager tot de spinazie ontdooid is.

kook de tagliatelle met een beetje olijolie in de andere pan.

voeg de roomkaas aan de spinazie toe en roer tot het geheel gesmolten is.

voeg naar eigen smaak kruiden toe.

TIP: voeg wat cashewnoten toe.

TIP voor niet vegetariërs: ook lekker met stukjes kipfilet of spekjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.