Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Extra gevulde groentensoep

Soepen, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 25 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 16 jan. 2006, 22:39 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100g cercelaat, in dunne plakjes
  • 2 teentjes knoflook, gepeld
  • 1 grote ui, gepeld
  • 1 rode peper, zonder zaadjes en gesnipperd
  • 1 1/2 eetl. olijfolie
  • 1 blik tomatenblokjesá 400g
  • 1 pot witte bonen in tomatensaus á 340g
  • 300g panklare boerensoepgroenten
  • 2 kippenbouillontabletten
  • peper
  • zout

Bereiden

Bak de plakjes cervelaat in een hete koekenpan kanpperig uit en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Fruit de uitgeperste teentjes knoflook met de ui en het pepertje 3 min. op een halfhoog vuur in de olijfolie.

Voeg tomatenblokjes, witte bonen met de saus, soepgroenten en 9 1/2 dl water toe. Verkruimel de bouillontabletten erboven en breng de soep al roerend aan de kook. Laat de soep nog ca. 5 min. zachtjes koken.

Breng de soep op smaak met peper en zout en schep hem in de borden. Verdeel de plakjes cervelaat erover. Lekker met ciabatta bestreken met pesto en plakjes cervelaat.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.