Avatar

Eigen recept van... Anneke Schalij

Limoncello parfait

Anders, Nagerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 22 mei. 2010, 09:20 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom
  • 3 eidooiers(gepasteuriseerd)
  • 50 gr basterdsuiker
  • 1/2 dl limoncello

Bereiden

Slagroom stijf kloppen zonder suiker.

In een pan “au bain-marie” de eierdooiers met suiker luchtig en romig kloppen.

LET OP: Dit mengsel mag niet warmer worden dan 37 graden!!

Klop dit zeer luchtig tot een bijna wit schuim.

Pan uit pan nemen en eimengsel al roerend laten afkoelen.

Nu de slagroom en de limoncello voorzichtig door eimengsel spatelen. Mengsel met een spuitzak in glaasjes spuiten en deze in de vriezer plaatsen.

Bronvermelding

kookstudio 25

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.