Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Bergbeklimmerspasta van Marieke', vegetarisch

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 27 jul. 2017, 21:59 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • pasta en .....

Bereiden

Pasta (penne/ spaghetti), 1 ui, 1 teen knoflook, kastanjechampignons, verse spinazie, crème fraîche, geraspte kaas, pesto genovese, (zwarte) peper, zout, verse basilicum, olijfolie, pijnboompitten

-

Rooster de pijnboompitten in een (droge) wok en doe ze zo lang in een schaaltje. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit een uitje in olijfolie in de wok en voeg daar de kastanjechampignons aan toe.

-

Voeg vervolgens de verse spinazie toe, beetje bij beetje (het slinkt nogal). Doe de crème fraîche erbij en meng het geheel; doe er zout, peper, knoflook, (verse) basilicum en geraspte kaas bij. Voeg vlak voor het opdienen een eetlepel pesto toe. Doe de pasta op een bord, schep het mengsel erover en maak het geheel af met de pijnboompitjes.

-

Lekker met tomatensalade

Bronvermelding

Marieke

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.