Avatar

Eigen recept van... - Jamie Olivier-

Bissara - Heerlijke dip voor bij de borrel met vers brood

Anders, Hapje, 4 personen, Mediterraan

Laatst aangepast: 27 dec. 2020, 23:56 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • half pak diepvries tuinbonen

Bereiden

half pak diepvries tuinbonen

4 tenen knoflook

2 theelepels komijnzaad

flinke scheut olijfolie

1 eetlepel zathar of sesamzaad

Doe de tuinbonen, knoflook, komijn en olijfolie in een pan. Kok het een half uur tot de tuinbonen ruimschoots gaar zijn. Pureer de inhoud van de pan. Doe het in eeen mooi schaaltje en strooi de athar er over of rooster de sesamzaad bruin in een droge koekenpan en strooi dit er overheen.

Opdienen met vers knapperig brood.

Variaties

In plaats van tuinbonen kan je ook kikkererwten nemen. Iets anders van smaak maar zeker net zo lekker!

Bronvermelding

blog

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.