Avatar

Eigen recept van... David Sluijs

Linzenstoof (met confit de canard)

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Mediterraan

Laatst aangepast: 10 jan. 2006, 16:43 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 st sjalotten (halve ringen)
  • 1 bosje bosui (schuine stukjes 2 cm)
  • 1 blik linzen
  • 1 el witte wijn
  • 1 st laurierblad

Bereiden

1 snij en stoof in 5 min sjalotten en bosui;

2 voeg toe en stoof 12 min linzen, witte wijn en laurierblad;

3 evt serveren met grof brood, mangochutney en in 10-15 min op matig vuur krokant gebakken confit de canard (uit blik).

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.