Avatar

Eigen recept van... Monique van de Riet

Schnitzels met mozarella

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 07 jan. 2006, 12:22 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 varkensschnitzels a 100 gram
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 pak a 500 gram gezeefde tomaten
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel oregano
  • peper en zout
  • 1 bolletje mozarella in 4 plakjes

Bereiden

Scnitzels in tweeen snijden en met de platte kant van het mes plat slaan. Olie verhitten en de knoflook zachtjes bakken. Vlees toevoegen en aan een zijde bruin bakken. Gezeefde tomaten erover verdelen. Kappertjes en oregano toevoegen en de schnitzels met de deksel op de pan ca. 8 min. op matig vuur laten stoven. Met zout en peper bestrooien. Op elke schnitzel een plakje mozarella leggen en met de deksel op de pan ca. 2 min laten smelten. Schnitzel op voorverwarmde schaal leggen en saus eromheen scheppen. Lekker met spiraalmacaroni en gestoofde venkel.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.