Avatar

Eigen recept van... Monique van de Riet

Varkenshaasje in bosvruchtensaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans

Laatst aangepast: 07 jan. 2006, 12:14 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 varkenshaas
  • boter
  • 1 blikje bosvruchten
  • 1 eetlepel mosterd
  • peper
  • 1 deciliter wijn rood zoet

Bereiden

Doe de peper op de varkenshaas.

Smeer de varkenshaas in met mosterd. braad hem in boter verder gaar ( 15 min. afhankelijk van de dikte). Haal de haas uit de boter en hou hem warm. Draai het gas hoog en voeg de wijn toe roer alle aanbaksels los en laat iets inkoken. Draai het gas laag en voeg de niet te fijn gepureerde vruchten toe. Gebruik evt. de helft van het blikje vocht. Bepaal de hoeveelheid saus( laat inkoken of voeg water toe en bind de saus met maizena of allesbinder.

Serveer de varkenshaas in plakjes op de saus.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.