Avatar

Eigen recept van... Monique van de Riet

Asperge kip salade

Salades, Voorgerecht, 2 personen, Frans

Laatst aangepast: 07 jan. 2006, 11:51 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram gekookte kipfilet
  • 100 gram asperges gekookt
  • zout en peper
  • suiker
  • citroensap
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1/2 perzik gesmoord in stukjes
  • 1 scheut cognac

Bereiden

De kip en de asperges voorzichtig mengen en op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Hou enkele aspergepunten achter voor de garnering.

Dressing

Meng de mayonaise en de yoghurt en breng op smaak met zout, suiker en vers gemalen peper.

Snij de gesmoorde perzik in stukjes en meng door de salade

Bedek eenslakom met sla en schep de asperge-kip salade erop en overgiet met de dressing. Garneer met aspergepunten en besprenkel met cognac

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.