Avatar

Eigen recept van... Tilly van Leeuwen

Gestoomde scholrolletjes

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 05 jan. 2006, 22:06 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blikje zalm
  • verse dille
  • 3 el crème fraîche
  • 8 smalle scholfilets

Bereiden

Verwijder uit het blikje zalm de ongerechtigheden. Pureer de vis samen met verse dille en 3 el crème fraîche. Verdeel dit mengsel over 8 smalle scholfilets. Rol deze op. Was een aantal slabladeren en blancheer ze tot ze zacht zijn. Verpak ieder rolletje in een paar slabladeren en bind ze vast. Stoom deze rolletjes in ca 10 min gaar in een stoompan.

Lekker met spirelli (macaroni) en een pittige tomatensaus.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.