Avatar

Eigen recept van... Esther Teekamp

Gegratineerde andijviestampot

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wachttijd 5 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 05 jan. 2006, 16:49 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram gesneden andijvie
  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 2 uien
  • 2 eetl boter
  • 1 pakje puree voor stampot
  • 200 gram geraspte kaas

Materialen

  • ovenschaal

Bereiden

Andijvie in een pan doen er gekookt water opgooien en dan weer afgieten. Champignons snijden ui snipperen.

Grill voorverwarmen.

In koekenpan boter verhitten. Ui en champignons 5 minuten bakken. Intussen de puree maken. Puree mengen met de andijvie en de helft van de kaas ewrdoor. Overscheppen in een ovenschaal.

Champignons bakken en pittig op smaak brengen met zout en peper. Champignons over de stampot verdelen en vestrooien met de rest van de kaas.

Schotel onder de grill ongeveer 3 minuten gratineren.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.