Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 04 jan. 2006, 23:58 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300g kabeljauwfilet
  • 1 zak Thaise groentenmix (400g)
  • 1 bakje cocktailgarnalen (125g)
  • 1 theel gemberpoeder
  • 1/2 theel chilipoeder
  • zout
  • 4 eieren
  • 1 bekertje creme fraiche (200ml)
  • peper
  • 75g geraspte oude kaas

Materialen

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm.

Bereiden

Kabeljauw in stukjes snijden. Helft van groenten in ovenschaal leggen. Kabeljauwfilet en garnalen erover verdelen. Bestrooien met gemberpoeder, chilipoeder en zout. Afdekken met rest van groenten. Schotel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

Oven voorverwarmen op 175 C of gasovenstand 3. In kom eieren loskloppen met creme fraiche, peper en zout. Eiermengsel over schotel verdelen. Bestrooien met geraspte kaas. Schotel in midden van oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar laten worden. Serveren met stokbrood.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.