Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Kiwi jam uit de magnetron

Anders, Ontbijt, 8 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 04 jan. 2006, 22:03 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 grote kiwi's
  • 150g geleisuiker

Bereiden

Schil de kiwis (duhh). Weeg de schoongemaakte vruchten en weeg hetzelfde gewicht aan geleisuiker af. Snijd een halve kiwi in stukjes en prak de rest met een vork fijn. Roer de stukjes kiwi, de kiwimoes en de afgewogen geleisuiker door elkaar in een grote glazen kom. Breng het mengsel aan de kook: afgedekt in ca.3 min. op 700 Watt.Roer goed om alle suiker op te lossen en kook het mengsel onafgedekt ca. 4 min. op 700 Watt.Schep zonodig het schuim van de jam en doe de hete jam in een schoongemaakte jampot. Sluit de pot.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.