Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Javaanse stamppot

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 25 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 02 feb. 2006, 21:21 | 31 keer bewaard

Ingrediënten

  • 125g magere spekblokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 750g gesneden Chinese kool
  • sambal
  • scheutje ketjap
  • 2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot
  • seroendeng (geroosterde kokos met pinda's

Bereiden

Bak de spekblokjes uit in een ruime pan.

Roer er na 5 min. het teentje (uitgeknepen) knoflook door.

Leg er de Chinese kool op, sluit de pan en laat de groente op niet te hoog vuur in ong. 5 min. slinken.

Roer er wat sambal en een scheutje ketjap door.

Bereid de puree zoals aangegeven en schep er de kool door.

Bestrooi de stamppot aan tafel met wat seroendeng.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.