Avatar

Eigen recept van... Ali Boom

Rode kool schotel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 17 dec. 2004, 00:16 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 potten rode kool met appeltjes
  • 500 gram rundergehakt
  • 2 appels
  • 2 uien
  • zout
  • peper
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • aardappelpuree

Bereiden

Bak het gehakt rul, doe dan de uien erbij en even goed aanbakken.

Appels in blokjes snijden en samen met de kruiden bij het gehakt doen.

De puree klaarmaken. De rodekool eerst even iets opwarmen, maar hoeft niet.

Doe de kool in de ovenschaal, daarna het gehaktmengsel. Als laatste de puree.

Bestrooien met paneermeel. Laat in de oven of onder de gril een lekker bruin korstje krijgen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.