Spaghetti met chorizo en wortel

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 17 jun. 2009, 13:47 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr chorizoworst
  • 350 gr rundergehakt
  • 2 winterwortels
  • 3 uien; gesnipperd
  • 2 st knoflook; gesnipperd
  • 5 blikjes tomatenblokjes
  • 2 el italiaanse kruiden
  • 250 gr verse spaghetti

Materialen

  • - stoofpan - keukenmachine of staafmixer

Bereiden

- Snipper de uien en knoflook.

- Snijd de winterwortels en chorizo in plakjes.

- Bak het vlees aan in een pan.

- Voeg de winterwortels, knoflook en uit toe en bak enkele minuten.

- Voeg de tomaten toe en laat gedurende 15 minuten lekker pruttelen.

- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

- Pureer de saus en voeg de kruiden toe.

Je maakt met dit recept (veel) te veel saus. Deze kan je lekker invriezen zodat je een volgende keer een lekkere maaltijd hebt.

-

Bronvermelding

Eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.