Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Tomaten-kaasfondue

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:47 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • tomaten

Bereiden

1 ui, zeer fijngesneden

30 gram boter

6 tomaten, ontveld en in blokjes

1 teentje knoflook, geperst

1 theelepel tijm

2 dl. droge witte wijn

400 gram grof geraspte belegen kaas

2 eetl. fijngesneden verse basilicum

zout en peper

Bereiding:

Ui in boter 5 min. zachtjes bakken. Tomaatstukjes, knoflook en tijm toevoegen

en op zacht vuur ong. 10 min. laten sudderen. Witte wijn erdoor roeren en goed

verwarmen. Daarna in gedeelten kaas erdoor roeren en laten smelten. Voor

serveren basilicum erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.

Lekker om mee te dippen: natuurlijk stokbrood of ciabatta, olijven, kleine even

gekookte champignons, kerstomaatjes, broccoliroosjes (even gekookt), en gekookte

krieltjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.