Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Broodje braadworst met mosterd en uien

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 26 dec. 2005, 00:14 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 braadworsten á 100gr
  • 2 zoete uien. in ringen
  • 4 plakjes deeg voor hartige taart(diepvries)
  • 2 eetl. olie
  • 2 eetl. grove mosterd
  • grof zeezout

Bereiden

Voorbereiding: Laat de braadworsten 30 minuten van tevoren

op kamertemperatuur komen. Laat de plakjes deeg los van elkaar ontdooien.

Bereiding: Verhit de olie in een braadpan en bak de braadworsten in ong. 10 minuten op halfhoog vuur gaar. Laat ze afkoelen. Verwarm de oven voor op 200C. Fruit de uien in de olie in ong. 7 minuten goudgeel. Rol de plakjes deeg wat uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd de braadworsten in de lengte in en verdeel de mosterd en de uien

erover. Vouw een plakje deeg om iedere gevulde worst. Plak de randen vast met water. Bestrooi de broodjes met wat zeezout. Bak ze in ong. 15 minuten bruin en goed warm in de oven.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.