Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Tortilla met tomaat en kaas

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Anders

Laatst aangepast: 02 feb. 2006, 21:28 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 tomaten
  • 1 pakje (370gr) Sugo Italiano basilicum
  • 4 tortillas
  • 1 pakje pizzavleesreepjes (250gr)
  • 1 zakje geraspte belegen kaas (150 gr.)
  • 1 bekertje zure room (125ml)
  • 1 komkommer
  • 2 eetl. olie (om in te vetten)

Materialen

  • Rechthoekige ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Oven voorverwarmen op 225( of gasovenstand 5).

Tomaten wassen en in stukjes snijden. In kom tomaten en de helft van Sugo door elkaar scheppen. Schaal royaal invetten.

Tortillas op aanrecht uitspreiden. Tomatenmengsel en pizzavleesreepjes erover verdelen. 1/3 Deel van kaas erover strooien. Tortillas oprollen en naast elkaar in de schaal leggen. Achtereenvolgens zure room en rest van Sugo erover uitstrijken. Rest van de kaas erover strooien.

In het midden van de oven de tortillas onafgedekt in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken.

Komkommer wassen, in dikke plakken snijden en in een schaaltje doen. Apart bij de tortillas serveren.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.