Avatar

Eigen recept van... Saskia van Nuland

Soep Runderbouillon met shii-take

Soepen, Voorgerecht, 8 personen, Slank, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 21 apr. 2011, 20:27 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram shii-take
  • 2 bosuien
  • 2 eetlepels (zonnebloem)olie
  • 150 gram biefreepjes
  • zout en peper
  • gemberpoeder
  • 2 eetlepels dry sherry
  • 1 pot basis krachtbouillon van rundvlees

Bereiden

Veeg de shii-take schoon en snijd ze in plakjes.

Maak de bosuien schoon en snijd ze in ringetjes.

Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de biefreepjes circa 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper en gemberpoeder.

Blus af met sherry en haal de biefreepjes uit de pan.

Verhit de rest van de olie en bak de shii-take circa 2 minuten.

Voeg de bouillon en 2 potten water toe en laat de bouillon circa 10 minuten zachtjes koken.

Verdeel de bosui en de biefreepjes over de borden en schep de bouillon erover.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.