Avatar

Eigen recept van... Graddy Kosse

Rundvlees met abrikozen

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 90 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 20 dec. 2005, 15:01 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 75 gr gedroogde abrikozen
  • 1 stukje citroen schil
  • 1 ui
  • 200 gr magere runderlap
  • 0,5 bouilontablet
  • 1 mespunt kaneel
  • 1 mespunt gemberpoeder

Bereiden

Zet de Römertopf 10 minuten onder koud water. Was de abrikozen en kook ze in 2,5 dl water met de citroen schil 10 minuten. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper. Verkruimel de bouilontablet boven de abrikozenen voeg de kaneel en de gemberpoeder toe. Schep het vlees en de ui in de schotel en schenk de abrikozen met het vocht erover. Doe de deksel erop en plaats de schotel in de koude oven. Verwarm de oven tot 200 C en laat het gerecht in 1,5 uur gaar stoven.

Lekker met rode kool en aardappelen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.