Avatar

Eigen recept van... Mevr. W.A.A.M. Harends

Aspergebouillon

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 22 dec. 2005, 11:40 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pond asperges
  • 2 liter krachtige vleesbouillon
  • 2 ons rauwe ham
  • 1 bosje peterselie

Materialen

  • SOEPPAN

Bereiden

TREK STERKE BOUILLON--------KOOK HIERIN DE GESCHILDE EN IN SCHUINE STUKJES GESNEDEN ASPERGES IN ONG. 10 MIN.GAAR-------MAAK OP SMAAK------ROL DE PLAKKEN RAUWE HAM OP EN SNIJ IN STUKKEN------ROER DE HAM DOOR DE BOUILLON---KNIP ER VERSE PETERSELIE OVER.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.