Avatar

Eigen recept van... Carla Beenhakkers

Hollandse mosselschotel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 17 dec. 2005, 11:29 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • zout en peper
  • ei
  • 35 gram boter
  • 0,5 dl melk
  • 500 gram geraspte worteltjes
  • 1 ui
  • 1 zakje kruidensaus
  • 400 gram gekookte mosselen

Bereiden

Verwarm de oven voor op 220*C.Schil de aardappelen en kook ze gaar.Afgieten,fijnstampen en mengen met wat peper,het ei,25 gram boter en melk.Snijd ondertussen de worteltjes in plakjes en kook ze in ca.10 minuten gaar.Pel en snipper de ui.Bak de ui in de rest van de boter glazig.Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg de ui,wortels en mosselen toe.Schep het geheel in een ovenvaste schaal en dek het af met de aardappelpuree.Laat het gerecht in de hete oven goudbruin worden.(ca.15 minuten)

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.