Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Bruine bonensoep extra', van Memithea

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 01 apr. 2019, 13:15 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik bruine bonen en ......

Bereiden

1 blik bruine bonen

500 g doorregen varkenslappen

500 g uien

500 g vleestomaten

1 pakje ossenstaartsoep

2 kleine blikjes tomatenpuree

sambal

-

Vlees in stukjes snijden, samen met de gesnipperde ui licht aanbraden, tijdens het braden een mespunt sambal of rood pepertje meebakken.

-

Doe de bonen met een blik water erbij. Tomaten ontvellen, snijden en erbij doen. Achtereenvolgens toevoegen: pakje ossenstaartsoep (wel eerst met een beetje water mengen tegen de klontjes), scheut worcestershiresaus, zout, tomatenpuree en een scheut maggi.

-

Vervolgens ongeveer 30 minuten onder voortdurend roeren laten pruttelen.

Bronvermelding

Memithea

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.