Avatar

Eigen recept van... Mevr. W.A.A.M. Harends

Lentebouillon met Peultjes en Garnalen

Soepen, Voorgerecht, 6 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 08 feb. 2006, 11:48 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/4 stuk citroen
  • 2 potten gevogeltefond
  • 200 gram peultjes
  • 200 gram hol. garnalen
  • 1/ 2 zakje peterselie

Materialen

  • soeppan

Bereiden

CITROEN GOED SCHOONBOENEN EN SCHIL FIJNRASPEN----FOND MET CITROENRASP EN 750 ML WATER AAN DE KOOK BRENGEN------PEULTJES SCHOONMAKEN EN IN RUITVORM SNIJDEN-----PEULTJES AAN BOUILLON TOEVOEGEN EN GAAR KOKEN------LAATSTE MIN. GARNALEN DOOR SOEP ROEREN EN KORT MEEWARMEN-----SOEP OVER BORDEN VERDELEN EN MET PETERSELIE BESTROOIEN

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.