Avatar

Eigen recept van... Angela Steegemans

Hollandse Sudderlapjes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 13 dec. 2005, 16:51 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 runderlapjes van elk 150 gram
  • 100 gram boter
  • zout en peper
  • 1 ui, gepeld en kleingesneden
  • 1 el azijn
  • 1 laurierblaadje
  • 2 kruidnagels
  • 2 dl bouillon
  • 2 el tomatenketchup

Bereiden

Verhit de boter in een grote braadpan en bak hierin de runderlapjes snel aan beide kanten bruin. Zet het vuur lager en bestrooi met zout en peper.

Voeg de fijngesneden ui toe en laat die even meebakken.

Voeg nu azijn, laurierblad, kruidnagels toe. Giet er bouillon bij en laat het vlees met het deksel op de pan in 2 uur gaar sudderen.

Verwijder het laurierblad en de kruidnagels en maak de jaus af met de tomatenketchup.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.