Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Bbm: Italiaans gevuld brood', van Tinie

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 19 feb. 2016, 22:21 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • deeg uit de broodmachine en .....

Bereiden

deeg uit de broodmachine

100 g parmaham

3 hard gekookte eieren

1 bolletje mozzarella

vers geraspte Parmezaanse kaas

verse basilicum

zongedroogde tomaten

olijven

olijfolie

-

Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een rechthoekige lap. Leg in het midden hiervan de parmaham, gehalveerde eieren, mozzarella- plakjes, zongedroogde tomaten, basilicum blaadjes en olijven. Hier bovenop de vers geraspte Parmezaanse kaas.

-

Vouw het deeg over de vulling heen zodat je een soort grote loempia krijgt. Leg deze, met de naad naar beneden, op de bakplaat en laat het 15 minuten rijzen. Bestrooi met wat bloem en zet het 35 minuten in een op 180°C. voorverwarmde oven tot het goudbruin is.

-

Zowel warm als koud te serveren

Bronvermelding

Tinie

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.