Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Wrap gevuld met cajunkip', verz. door Fleur

Anders, Lunch, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 19 okt. 2017, 17:12 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 wraps en ........

Bereiden

4 wraps

300 g kipfilet

1 rode paprika

100 g maïskorrels uit blik of diepvries

1 teentje knoflook

cajunkruiden

½ dl gember siroop

1 dl ketjap manis

1 rode Spaanse peper

1 dl arachide olie

-

Vulling voor de wraps:

Snijd de kipfilet in kleine stukjes, meng het met cajunkruiden, in kleine blokjes gesneden paprika, maïskorrels en de olie en laat dit ongeveer 1uur marineren.

-

Daarna het geheel in wok samen met de fijn geknepen knoflook en de fijn gehakte Spaanse peper fruiten, waarna men de ketjap, tomatenketchup, gembersiroop en eventueel zout en peper toevoegt en het geheel gaar laat worden.

Bronvermelding

Fleur

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.