Avatar

Eigen recept van... Tineke Mulder-De Jong

Tagliatelle-salade met asperges en zalm

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Frans

Laatst aangepast: 08 dec. 2005, 13:23 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram tagliatelle
  • zout en peper
  • 6 eetl olijfolie
  • 10 witte asperges
  • 10 groene asperges
  • 200 gram gerookte zalm
  • dille
  • 1 eetl citroensap
  • 4 eetl olijfolie

Bereiden

Tagliatelle in ruim kokend water met zout koken, afspoelen en laten uitlekken.

Direct twee eetl. olie erdoor roeren.

Asperges in water met zout 15 min. koken en met koud water afspoelen.

Asperges en zalm in lengte in lange dunne repen snijden .

Dressing : citroen, olijfolie zout en peper en dille mengen.

Pasta, asperges en zalm mengen en dressing voorzichtig erdoor scheppen.

garneren met dille.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.