Avatar

Eigen recept van... Carla Beenhakkers

Gamba's in knoflookolie gebakken

Anders, Voorgerecht, 2 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 07 dec. 2005, 21:09 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 gamba's
  • 2 eetlepels olie
  • 1 teen knoflook
  • 1 citroen
  • knoflooksaus
  • eikenbladsla
  • tomaten
  • aardbeien

Materialen

  • garde

Bereiden

Verhit de olie en knijp het knoflookteentje erboven uit.Roer dit even met de garde door elkaar.Leg de gamba's in de pan en laat het 7-8 minuten sudderen.Schep de gamba's op 2 borden,giet er wat knoflooksaus bij en garneer met de eikenbladsla,in parten gesneden tomaat en een paar aardbeien.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.