Avatar

Eigen recept van... Mechelien Caelen

Gebakken zalmfilet met peterseliesalsa

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Frans

Laatst aangepast: 07 dec. 2005, 18:13 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 radijsjes, schoongemaakt
  • 1 teentje knoflook, in stukjes
  • 1 bos peterselie
  • 1/2 el limoensap
  • 1 el olijfolie classico bertolli

Materialen

  • 10 radijsjes, schoongemaakt 1 teentje knoflook, in stukjes 1 bos peterselie 1/2 el limoensap 1 el olijfolie classico (Bertolli) versgemalen peper, zout 4 zalmfilets

Bereiden

P.p. 880 kJ/210 kcal, 25 g eiwit, 12 g vet, 1 g koolhydraten

Bereiding:

Hak de radijsjes met de knoflook in een keukenmachine of met een mes fijn.

Neem de blaadjes peterselie van de steeltjes, voeg ze aan het radijsmengsel toe en hak ze kort mee. Voeg het limoensap, de olie en peper en zout naar smaak toe.

Wrijf de zalmfilets in met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.

Bak ze in een pan met antiaanbaklaag aan beide kanten bruin en in ± 7 min. net gaar.

Serveer de salsa er apart bij. Lekker met gebakken aardappelen en uien uit de oven.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.