Avatar

Eigen recept van... Edith van Niekerk

Bladerdeeghapjes gevuld met gehakt, pijnboompitten en zongedroogde tomaat

Brood/sandwiches, Voorgerecht, 8 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 18 mei. 2006, 16:17 | 305 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram gehakt
  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 1 theelepel knoflook
  • 1 theelepel tijmblaadjes
  • 1 mespunt zout
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 1 eetlepel pijnboompitjes
  • 1 losgeklopt ei

Materialen

  • bakplaat met bakpapier

Bereiden

Maak het gehakt aan met zout en peper, de fijngesneden zongedroogde tomaat en de pijnboompitten. Roer er ook de helfg van het losgeklopte ei, knoflook en tijn eoorheen.

Verdeel het gehakt in baantjes over de 5 plakjes en smeer de randjes van het bladerdeeg in met wat water. Vouw nu de broodjes dicht en besmeer de bonenkant van de bladerdeeghapjes met de rest van het ei. Garneer eventueel met sesamzaad. Bak de broodjes 12 minuten op 200 graden in de heteluchtoven. Snijd ze en tweeen en serveer direct.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.