Avatar

Eigen recept van... Jacqueline Werther

Speculaas franlet taart

Gebak, Hapje, 8 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Wachttijd 40 minuten, Bereidingstijd 60 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 07 dec. 2005, 11:03 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak koopmans speculaas mix
  • 200 gram chocolade puur
  • 100 gram roomboter
  • 3 eetlepels water
  • 100 gram walnoten
  • 100 gram hazelnoten
  • 100 gram amandelen
  • 2 appels
  • 100 gram appelstroop
  • 100 gram rozijnen
  • 100 gram kersenjam

Materialen

  • mixer of je handen taartvorm grote of kleine oven

Bereiden

mix het pak speculaas zoals op de verpakking staat

dan de chocolade en roomboter samen smelten deze ingredieenten goed mengen

ff laten staan in de ijskast ( 10 min )

dan de helft van het deeg in de taartvorm leggen en de

( fijngehakte noten) erin de appels schillen partjes maken en erover heen leggen dan de stroop of de jam ertussen met de rozijnen.

de andere helft erover en de taart vorm afsluiten

dan 40 min in de oven afbakken en laten afkoelen

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.