Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Latkes' (Aardappelkoekjes), verz. door Esther

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 07 mrt. 2019, 16:43 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 grote geschilde aardappelen en .....

Bereiden

6 grote geschilde aardappelen

1 ui

3 eieren

1/2 kop meel

zout en peper

olie

-

De rauwe aardappelen grof raspen en in vergiet uit laten lekken. Dan laatste water eruit persen en droog deppen met keukenpapier. Ui klein snijden. Eieren klutsen. Alle ingrediënten mengen. Mengsel mag niet te stijf worden.

-

De olie heet laten worden. Met een lepel portie maken en deze in de olie leggen. Een beetje platdrukken. Aan beide zijden op niet te hoge temperatuur voorzichtig bakken. Serveren met appelmoes, compote of zure room.

Bronvermelding

De joodse keuken, Polak & Polak

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.