Avatar

Eigen recept van... Tilly van Leeuwen

Zalmsalade met asperges

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Anders

Laatst aangepast: 03 dec. 2005, 22:21 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 pakjes aardappelgolfjes(à 450 g, Cela Vita)
  • 1 blik rode zalm (netto 418 g John West)
  • 2 blikjes asperges (à netto 430 g)
  • 3 bosuitjes
  • 4 el mayonaise
  • 1 bekertje zure room (125 ml AH)
  • zou
  • 1 mespunt cayennepeper

Bereiden

In pan met weinig water en zout aardappelgolfjes in ca 6 min beetgaar koken. Intussen zalm afgieten, schoonmaken en in stukken verdelen. Asperges afgieten en halveren. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In vergiet aardappelgolfjes onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Mayonaise en zure room tot sausje roeren. Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Asperges, aardappelgolfjes, zalm, bosuitjes en sausje voorzichtig door elkaar scheppen. Aspergesalade op schaal scheppen. Serveren met bruin stokbrood.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.