Avatar

Eigen recept van... Carla Beenhakkers

Ragoût van tomaten met vlees

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mediterraan

Laatst aangepast: 02 dec. 2005, 10:11 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 125 gram boter
  • 2 gehakte uien
  • 2 tenen knoflook
  • 500 gram rundvlees in blokjes
  • 50 gram pijnboompitten
  • 1 kilo rijpe tomaten
  • zout en peper

Bereiden

Verhit de boter en bak hierin de uien,knoflook en het vlees.Voeg de pijnboompitten toe en roer alles goed doorelkaar.Voeg de tomaten,zout en peper toe, laat dit op matig vuur stoven,met de deksel schuin op de pan,om het vocht te laten verdampen tot het vlees gaar is.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.